Skip to product information
1 of 2

Paula's Choice

Paula's Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser

Paula's Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser

Regular price Rp 310.000,00
Regular price Sale price Rp 310.000,00
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.
Size
This gentle, acne-fighting cleanser removes excess oil, dead skin and makeup without drying skin or causing redness.
  • Dissolves pore-clogging impurities
  • Cleans without irritation
  • Gel texture refreshes & calms skin
  • Use as the first step in your AM/PM skincare routine

Why is it different?

CLEAR Pore Normalizing Cleanser isn’t like other acne cleansers; it is completely non-irritating and won’t cause dryness or flaking. This cleansing gel actually has a silky feel that works quickly to remove excess oil and debris that can clog pores and lead to breakouts.
What does it do?
Gently and quickly removes excess oil and surface debris that contribute to acne. Rinses without a residue, leaving skin refreshed, comfortably clean, and ready to receive maximum benefits from the CLEAR products to follow.
How to use
Wet face and apply a small amount of cleanser to your face and eye area with vigorous, yet gentle, circular motions. Rinse well. To remove heavy makeup, repeat or use with a clean, wet washcloth.

Shop With Cashback

Dapatkan Cashback untuk Setiap Pembelanjaan di Indoshopper. Cashback bisa digunakan untuk Pembelanjaan Selanjutnya.

100% Jaminan Asli

Kami bekerjasama dengan Beberapa Brand & Menjamin seluruh produk di website kami Asli

Shipping

Free Shipping Khusus Pulau Jawa, Gunakan Asuransi Pengiriman (pilih menu asuransi saat checkout).

Jika tidak Menggunkan ASURANSI, Maka hanya diganti 10x (10 Kali) Ongkir.

Payment langsung sebelum jam 16.00 Dikirim Langsung.

View full details

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
m
m.v.
Sabun cuci muka

After pakai sabun cuci muka ini muka aku ga jerawat dan makin mulus serta cerah. Thx paula

g
gina susanti
bagusss

bagus buat yang jerawatan ya ok banget ini ga bikin kering trs ga wangi ga gmn2 ok banget sukaaa!! trs nyembuhin jerawat jg sih, after effectnya ga ada ketarik2 gmn2 ok bgt deh kl acne prone skin pk ini

R
Ratu
Lembut

Ga banyak busa. Lembut ga bikin ketarik. Kalo buat oily enak dipake sih. Ga banyak busa jd ga byk detergent didalam.
Ok lah

P
Paulin
Lembut ga bikin ketarik

Busanya ga banyak.
Ga bikin kering diwajah n ketarik.
Cocok buat oily dan jerawat.
Saya beli 1 paket ama exfo dan blemish. Jerawat saya tipe jerawat ganas semuka muka tanpa spasi.

Pakai ini 1kit dalam 2minggu kempes. Eit ileh pantesan mahal. Menurut saya. Ini jauhhh lbh bekerja drpd clinique. Dl pakai clinique cm kalo jerawat da parah ga nendang.